Iguana Hunter
Iguana Hunter
Guillermo Asensio és llicenciat en Ciències de Informació per la UAB (Barcelona) i ha estudiat Direcció Cinematogràfica a la New York Film Academy (USA). Absent, el seu quart film, ha estat seleccionat en més de 50 festivals de tot el món, incloent els prestigiosos festivals de Locarno (Suïssa), Cracòvia (Polònia) i San Diego (USA). També ha estat nominat "Millor curtmetratge" per l'Acadèmia del Cinema Català i ha guanyat el premi a "Millor interpretació" al Festival Short Shorts de Mèxic (Mèxic DF).

Filmografia
2012. The Iguana Hunter 13 min. HD SLR (Digital 2K)
2012. The Sandwich 3 min. HD SLR (Digital 2K)
2009. Absent 10 min. Red One (Digital 4K) > Transfer a 35 mm
2007. Fiebre amarilla  12 min.  HD CAM > Transfer a 35 mm
2005. Te han preguntado por mi?  13 min. Mini DV
1999. Hell  7 min. 16 mm