Iguana Hunter
Iguana Hunter
News

15 jul '10
La televisió pública sueca compra "Fiebre amarilla" (Estocolm)
La "Swedish Educational Broadcasting Company" (UR) ha adquirit els drets d'emissió del curtmetratge "Fiebre amarilla". Es tracta de la principal cadena de televisió pública a Suècia, que bàsicament està especialitzada en continguts educatius.
Una vegada més, "Fiebre amarilla" demostra el seu potencial per generar debat i formar part de programes educatius. Amb anterioritat, el curt ha estat el punt de partida per iniciar taules rodones i conferències al Festival "Lens Politika" de Hèlsinki (Finlàndia) i a la secció "Educatif" del Festival de Pamplona.

1 nov '08
"Fiebre amarilla" a Lens Política (Hèlsinki)
El curtmetratge ha estat seleccionat per participar al festival, formant part de la secció "Euphoria Borealis". Les projeccions estan vinculades a una sèrie de debats i taules rodones organitzades per l' Academeia de Belles Arts de Hèlsinki i l'Escola de Cinema i Televisió de la Universitat d'Art i Disseny de Hèlsinki. Més informació a www.lenspolitica.net

14 oct '08
"Dos hermanas" selecciona "Fiebre amarilla" (Sevilla)
El Certamen Nacional de Cortometrajes organitzat per l'Ajuntament de la ciutat de Dos Hermanas, a Sevilla, ha seleccionat el curtmetratge per a la secció de cinema en 35mm. La programació es publicarà en breu al web www.cortosdoshermanas.com

6 oct '08
"Fiebre amarilla" a La Boca del Lobo (Madrid)
El curtmetratge ha estat seleccionat per la secció "Panorama Nacional" del festival que es dur a terme a la sala "La Boca del Llobo" de Madrid. La projecció tindrà lloc el dilluns 20 d'octubre a les 21:00 h. Més informació en www.labocadellobo.com / festival

3 Sep '08
Première internacional a Canadà (Quebec)
Fiebre amarilla ha estat seleccionat al Festival du cinéma international en Abitibi-Témiscamingue, Quebec. El programa, compost per curtmetratges i llargmetratges de tot el món es durà a terme al Théâtre du cuivre del 25 al 30 d'octubre. Més informació en www.festivalcinema.ca

1 Sep '08
El Festival de cinema de Pamplona selecciona "Fiebre amarilla"
EDUCACTIF és la secció educativa del Festival, dirigida a més de 8000 alumnes entre 14 i 18 anys, de diferents centres escolars de Navarra. La programació es durà a terme a Pamplona i altres municipis de la Comunitat, entre el 6 i el 10 d'octubre. Les obres seleccionades concursen pel premi EDUCACTIF. Més informació a www.festivalcinepamplona.com

25 Ago '08
Seleccionat al Festival de cinema de Girona
La 20 edició del festival es durà a terme del 3 al 12 d'octubre a la Casa de Cultura i als cinemes Albéniz de la Plaça de Girona. Més informació a www.gironafilmfestival.com

21 jul '08
Seleccionat al Certamen de creació audiovisual de Cabra (Cordoba)
La 13 edició del festival es durà a terme del 13 al 21 de setembre de 2008. Més informació en www.cabra.net / audiovisual

Maig 15 '08
El festival de curtmetratges Caostica de Bilbao selecciona "Fiebre amarilla"
La pel · lícula, que competirà en la categoria de cinema, es projectarà el dijous 5 de juny al "Taller del Soho", ubicat al districte 5 de Bilbao.

4 Abr '08
Seleccionat al Festival de Cinema Ibèric de Badajoz
"Fiebre amarilla" es projectarà al Teatre López de Ayala, el divendres 16 de maig, en la sessió de les 20:00 h.

30 Mar '08
Cafè Curt selecciona "Fiebre amarilla" (Lleida)
El curtmetratge es projectarà el dia 30 d'abril al Cafè del Teatre de l'Escorxador de Lleida.

27 feb '08
Premi del públic a Curt Ficcions (Barcelona-Madrid)
"Fiebre amarilla" va obtenir el Premi del Públic al festival de curtmetratges Curt Ficcions, que es porta a terme paral · lelament a Madrid i Barcelona. El premi consisteix, entre altres coses, en projectar el curt davant d'un llarg en 21 sales de la xarxa Yelmo, repartides per tota la geografia espanyola. Guillermo Asensio, dierctor i productor del curtmetratge, va acudir a la cerimònia de cloenda que es va dur a terme a Barcelona i posteriorment a Madrid.

15 Gen '08
"Fiebre amarilla" clausurarà el X European Short Film Festival.
El curtmetratge ha estat convidat per projectar-se en l'acte de cloenda del Festival que tindrà lloc el pròxim 1 de març al Cinema Rambla de Cambrils.

13 des '07
Seleccionat per al festival "Curt Ficcions", organitzat per la xarxa d'exhibició Yelmo Cineplex.
Les projeccions es duran a terme a Barcelona (Icaria Yelmo Cineplex) i Madrid (Ideal Yelmo Cineplex) entre el 29 de gener i el 6 de març de 2008. Els curtmetratges seleccionats s'agruparan en 3 programes. Cada setmana es projectarà un programa diferent a Madrid i Barcelona, en diferents horaris. En breu s'anunciaran les dates.

13 des '07
Projecció a Clermont-Ferrand (França)
Prevista projecció de "Fiebre amarilla" a Clermont-Ferrand (França), el festival i mercat europeu del curtmetratge.
La projecció tindrà lloc el proper dia 6 de febrer, a les 9:00 h, a la sala Boris Vian Theatre. Guillermo Asensio, director i productor del curtmetratge, estarà durant la celebració del mercat en l'estand del Ministeri de Cultura Espanyol, en l'àrea de Catalan Films & TV. Per concertar entrevista contactar via mail.

14 nov '07
Seleccionat per Short-Cat '08
"Fiebre amarilla" ha estat escollit per formar part de SHORT CAT, el programa de promoció del curtmetratge català que aquest any inicia Catalan Films & TV.
La selecció dels curtmetratges 2008 ha estat extreta entre els més ben valorats dins de la convocatòria per a la producció de curtmetratges cinematogràfics que realitza l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya.
Entre altres iniciatives, Catalan Films & TV editarà un DVD amb els 7 curtmetratges seleccionats i un catàleg amb totes les produccions catalanes d'aquesta edició.

5 nov '07
Excel · lent acollida en la SEMINCI (Valladolid)
El passat 31 d'octubre es va estrenar el curtmetratge "Fiebre amarilla" en la 52 Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINCI) amb un calorós aplaudiment del públic, format en la seva majoria per periodistes, professionals del sector i simpatitzants de les 7 pel · lícules en competició.